Zet de eerste stap naar een vlotte verkoop

Vraag je gratis schatting aan

Jouw gegevens
De gegevens van je woning

Compleet vrijblijvend

Dit is hoe onze gratis schatting verloopt

Aha, je bent een scroller – dan wil je vast nog wat meer informatie vooraleer je de knoop doorhakt. Fair enough. We vertellen je graag hoe zo’n gratis én vrijblijvende schatting juist verloopt.

 • Foto stap 1

  Stap 1

  Contact met een Straf-makelaar

  Jij vult het aanvraagformulier in. Binnen de twee dagen neemt een Straf-makelaar gespecialiseerd in jouw buurt contact met je op om een rondleiding van je woning in te plannen.

 • Foto stap 2

  Stap 2

  Grondige tour van je woning

  Je makelaar verkent samen met jou je woning. Hij meet en onderzoekt je huidige stek tot hij ’m vanbinnen en vanbuiten kent.

 • Foto stap 3

  Stap 3

  Analyse van je huidige situatie

  Wil je eerst verkopen en dan pas een andere thuis zoeken? Of vond je al een nieuwe stek? Op welke termijn wil je verhuizen? Dat zijn allemaal vragen die we samen met jou bespreken, om een duidelijk zicht te krijgen op je situatie.

 • Foto stap 4

  Stap 4

  Research door je makelaar

  Achter de schermen doet je Straf-expert zijn huiswerk. Hij duikt in onze databanken en zoekt naar vergelijkingspunten. Daarnaast toetst hij de prijsschatting aan zijn eigen ervaring en gevoel.

 • Foto stap 5

  Stap 5

  De voorstelling van je schattingsrapport

  In een korte voorstelling verduidelijkt je Straf-makelaar alle informatie die in het schattingsrapport staat. Hij geeft advies over de waarde van je woning en beantwoordt al je vragen over de timing en strategie van je verkoop. Ongetwijfeld gooit hij ook nog wat extra tips & tricks in de mix.

 • Foto stap 6

  Stap 6

  Vrijblijvend: de tijdlijn van je verkoop

  Fan van onze aanpak? Dan zijn we vertrokken. Na het schattingsrapport volgt eerst een concrete tijdlijn voor je verkoop. Vind je het nog te vroeg om je aan een partner te binden? No problemo. Onze schatting is geheel vrijblijvend.

Tweede keer, goede keer

Vraag je gratis schatting aan

Jouw gegevens
De gegevens van je woning

Helemaal tot hier gescrold, maar nog steeds geen formulier ingevuld? Straf.

Jij weerstaat beter aan de verleiding dan de gemiddelde deelnemer van Temptation Island. Even kijken of we je nog van gedacht kunnen doen veranderen.