<Terug naar overzicht

IN OPTIE | Energiezuinig huis in nieuwbouwwijk

€395.000

option

Hector Lebonstraat 3, 2050 Linkeroever

Omschrijving van dit pand

IN OPTIE ! Linkeroever is vandaag wat Het Eilandje 20 jaar geleden was, Het Zuid eind jaren 90 of het centrum van Antwerpen in 1550: dé plek om nog snel iets te kopen voor de prijzen echt de pan uit swingen. Begrijpelijk, want Linkeroever is niet alleen het stadsdeel van Antwerpen met het mooiste uitzicht (ahja, op Antwerpen natuurlijk) maar je bent ook nog eens sneller in het centrum dan vanuit de andere Antwerpse districten. Met de tram op 200 meter, de ring op 5min, vélokes voor de deur en de supermarkt op wandelafstand ligt dit huis perfect.

Wandel over dit rustige woonerf op Regatta, zwaai naar de buren en kom gezellig binnen een kijkje nemen in deze recente, energiezuinige woning met zonnepanelen.

In de inkomhal merk je meteen het apart toilet op, en een handige inbouwkast. Kleine verrassing: er is ook nog een grote bergruimte met aansluiting voor toestellen.

Dan naar de ruime woonkamer, waar we met plezier in een immo-cliché vervallen en wijzen op al het licht dat binnenstroomt door de prachtig grote ramen. Dat licht komt ook heerlijk van pas in de mooie open keuken die grenst aan de woonkamer. Handig.

Waar vinden we nog veel licht? In de slaapkamers! Drie zijn het er zelfs. Je ontdekt ze op de, eerste verdieping, samen met de frisse en helemaal uitgeruste badkamer.

Natuurlijk is er ook de buitenruimte. Daar vind je niet alleen een extra handig tuinhuisje, maar ook een makkelijk poortje zodat je vlot met je fiets weg kan. Naar het helemaal opgefriste, rustige Galgenweel bijvoorbeeld. Dat ligt -hou je vast -maar een paar honderd meter van je deur.

SI in aanvraag.

Kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 WC's
  • 2 verdiepingen
  • 1 badkamer
  • Tuin

Energie eigenschappen

  • EPC 82 kWh/m²

Plannen & documenten

EPB verslag.pdf

Interesse in dit pand?

Straf team

Contacteer ons

Neem contact op met ons voor meer info over dit pand.

Niet jouw goesting?

Wij zoeken voor jou