<Terug naar overzicht

Te renoveren appartement in Groenenhoek

€159.000

Beschikbaar

Helderstraat 27, 2600 Berchem

Pand foto

Omschrijving van dit pand

Op zoek naar een renovatieproject met mogelijkheid tot uitbreiding in dé opkomende buurt van Berchem? Welkom in de Groenenhoek en specifieker: de Helderstraat. Vanuit de rustige omgeving – met binnenkort het mooie Saffierpark om de hoek – sta je op 10 minuten fietsen op de Dageraadplaats of in het Groen Kwartier. Maar: ook de buurt zelf bruist dankzij gezellige cafés en pleintjes. Redenen genoeg dus om dit 1-slaapkamerappartement wat liefde te geven. Evengoed is deze woning een interessante investering.

Bovenaan de trap vind je aan de ene kant de lichtrijke, grote slaapkamer en een apart toilet. Aan de andere kant van de overloop kom je aan de leefruimte. De living is ruim genoeg voor een zit- en eetplaats en loopt door naar de op te frissen keuken. Ook de badkamer, die je aan de volgende deur vindt, verdient een hedendaagse upgrade.

We hebben zelf ook even nagedacht over de extra mogelijkheden en zo hebben we een vooradvies van de stad voor een extra verdieping mét daktuin. Zo kan je van 1 naar 2 slaapkamers of je leefruimte en keuken naar boven verplaatsen omgeven door licht.

Kijk jij door de foto’s heen en heb je zin om dit pand naar je hand te zetten? Plan een bezoek in via hallo@strafvastgoed.be of 03 283 64 64!

Kenmerken

  • 1
  • 1 WC
  • 1 badkamer

Oppervlaktes

  • Bewoonbare oppervlakte 62 m²

Energie eigenschappen

  • EPC 1030 kWh/m²
  • Centrale verwarming

Interesse in dit pand?

Team Straf

Contacteer Team Straf

Neem contact op met Team Straf voor meer info of schrijf je in op de bezoekdag

Niet jouw goesting?

Wij zoeken voor jou