<Terug naar overzicht

Op te frissen appartement met 2 terrassen & een prachtig uitzicht

€199.000

Beschikbaar

De Roest d'Alkemadelaan 7, 2600 Berchem

Pand foto

Omschrijving van dit pand

Te koop: een postkaartwaardig uitzicht en meer dan genoeg plaats om ervan te genieten. Dit appartement van 101m2 ligt in de Pulhofwijk en heeft een riante living, 2 grote slaapkamers en maar liefst 2 ruime terrassen in de aanbieding. Nog op de to-dolist: een hedendaagse upgrade. Iets voor jou? Keep reading!

Een authentieke deur uit glasraam brengt je naar de absolute eyecatcher van dit appartement: de leefruimte. Dankzij de uitgebreide raampartijen valt er meer dan genoeg licht binnen, en op de 9de verdieping heb je niets dat die lichtinval belemmert. Zithoek, eetruimte, thuiswerkplek, fitness (je weet wel, voor die crosstrainer-impulsaankoop uit de 1ste lockdown)… In deze woonkamer kan het allemaal. De originele parketvloer is een mooie added bonus.

De keuken is aan verfrissing toe, maar nog prima bruikbaar. Voorlopig is die afgesloten van de leefruimte, maar met de nodige verbeelding (en een steunbalk) valt die misschien wel open te maken. The sky is the limit, en dat brengt ons meteen bij het eerste terras. Op een heldere dag spot je van hier met gemak de kathedraal en de Boerentoren. Al het moois van ’t Stad, zonder de drukte van de Meir.

Onderweg naar de twee slaapkamers en de badkamer vind je ook nog een apart toilet. De twee kamers zijn ruim – zodanig ruim dat er eigenlijk ook een derde slaapkamer van gemaakt kan worden. De badkamer dan: twee lavabo’s, een toilet en een ruime douche, allemaal nog perfect in orde. Geen fan van het frisse blauw? Dan kan je hier ook een renovatieprojectje van maken.

Vlak voor het appartementsblok ligt een tramhalte die – als je tóch naar die drukke Meir wil – je op 15 minuten naar hartje Antwerpen brengt. Ook supermarkt Carrefour en alle winkels van de Fruithoflaan liggen aan je voeten. Het gebouw zelf heeft de ramen, de gevel, de liften, het dak en de terrassen recent vernieuwd: alles is dus conform.

Vaste kosten 150 euro/maand + 50 euro/maand CV en water + 70 euro/maand reservefonds.

Er is ook nog een buitenstaanplaats te koop aan 15.000 Euro.

Tot hier geraakt? Dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd. Mail naar hallo@strafvastgoed.be of bel 03 283 64 64 voor een afspraak!

Kenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 1 WC
  • 1 badkamer
  • Kelder
  • Lift

Oppervlaktes

  • Bewoonbare oppervlakte 101 m²

Energie eigenschappen

  • EPC 206 kWh/m²
  • Dubbele beglazing
  • Centrale verwarming

Interesse in dit pand?

Benjamin Van Doorslaer

Contacteer Benjamin Van Doorslaer

Neem contact op met Benjamin Van Doorslaer voor meer info of schrijf je in op de bezoekdag

Inschrijven bezoekdag
Inschrijven bezoekdag

Misschien zijn deze panden iets voor jou

Gerelateerde panden

Niet jouw goesting?

Wij zoeken voor jou