<Terug naar overzicht

Origineel pand met autostaanplaatsen in Mortsel

€357.000

Beschikbaar

Antwerpsestraat 109, 2640 Mortsel

Omschrijving van dit pand

Dit rijhuis met prachtige voorgevel in de winkelstraat van Mortsel combineert moeiteloos authentieke elementen met hedendaags comfort. De sierlijsten en bewaarde parketvloeren blenden dan ook mooi met de grote, goed uitgeruste keuken en de gemoderniseerde badkamer.

Deze woning heeft hoekjes, kantjes en tussenverdiepingen: een ware inspiratiebron voor creatieve zielen. Met autostaanplaatsen & 3 slaapkamers heb je ook nog eens ruimte genoeg om er echt je eigen ding mee te doen. Welkom!

De hal zet meteen de toon voor de rest van de woning met de tegels, de trap en de boog in het midden. Op het gelijkvloers ligt een grote koer die je deelt met een magazijnier. De trap op kom je in het hart van de woning. Op drie verschillende niveaus vind je de grote keuken met zithoek en wasplaats, de eetkamer en de living. Dakvensters & ramen langs beide kanten zorgen voor lichtrijke ruimtes. Via de keuken kom je op een klein maar groen terrasje, dat je met een trap ook naar de koer brengt.

Op de hogere verdiepingen vind je minstens 3 slaapkamers & een grote badkamer, steeds op authentieke vloeren & met veel lichtinval.

Interesse in dit unieke pand? Maak een afspraak via hallo@strafvastgoed.be of 03 283 64 64!

Video van dit pand

Kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 WC's
  • 2 verdiepingen
  • 1 badkamer
  • Parking

Oppervlaktes

  • Bewoonbare oppervlakte 180 m²

Energie eigenschappen

  • EPC 654 kWh/m²

Interesse in dit pand?

Yves Nikuna

Contacteer Yves Nikuna

Neem contact op met Yves Nikuna voor meer info of schrijf je in op de bezoekdag

Misschien zijn deze panden iets voor jou

Gerelateerde panden

Niet jouw goesting?

Wij zoeken voor jou