<Terug naar overzicht

Ruime villa in rustige wijk te koop

€729.000

Beschikbaar

Kievitheide 30, 2980 Zoersel

Omschrijving van dit pand

Ruime villa, rustige buurt, grote tuin mét zwembad, vier slaapkamers. Voila, meer zouden we eigenlijk niet hoeven te vertellen.

Maar kom. Voor de sport:
Deze uitstekend gelegen, ruime villa bevindt zich op een perceel van maar liefst 1880 m2. En nee, daar staat geen nulletje te veel. Uitstekend gelegen is eigenlijk een understatement. We spreken over een zuidgerichte tuin met enorm veel privacy in een rustige buurt van het op zichzelf al zalig vredige Zoersel. Die tuin is niet alleen ideaal om in de zomer van de zon te genieten. Je kan er ook een duik nemen in het zwembad of schuilen voor typisch Belgisch weer op het verzorgde, overdekte terras.

Straf, en dan hebben we het nog niet eens over de woning zelf gehad. Wanneer je, eenmaal de oprit met grote witte poort gepasseerd, de villa binnenkomt, vind je links een vestiaire. Rechts ontdek je al een eerste apart toilet met lavabo. Er komen er nog. Door de mooie glazen deur beland je vervolgens in de ruime leefruimte. De ramen en al het natuurlijke licht vallen meteen op, net als de gezellige, stijlvolle kachel. Naast de leefruimte wandel je zo de mooie, compleet uitgeruste keuken in. We zouden op het prachtige Boretti fornuis kunnen wijzen, maar dat had je natuurlijk al meteen gespot.

Kijk wat verder rond, dan ontdek je naast de keuken niet alleen nog een aparte inkom aan de zijkant van de woning, maar ook een aparte wasruimte met alle nodige aansluitingen. Op het einde van de gang, net voorbij de trap, is er zelfs een handige bureauruimte.

En dan naar boven. Via de trap en de mooie, grote raampartij naar de eerste verdieping. Hier al meteen op je linkerkant een tweede toilet én een prachtige badkamer. Met dubbele lavabo en inloopdouche. Verder in de gang vind je nog drie ruime en erg lichte slaapkamers en een aparte berging. Dan vergeten we bijna nog de master bedroom: een vierde slaapkamer met aansluitend een dressing om van te dromen en een ruime badkamer.

Dan snel terug naar beneden, want we willen je nog wijzen op de enorme lichtrijke, ruime veranda. Die grenst aan de leefruimte en keuken en is voorzien van een haard om te bbq'en en een tapinstallatie. Perfect ingericht dus.

En oh ja, dit is het soort villa waarbij we het bijna zouden vergeten te vermelden, maar je vindt hier ook een buitendouche en een sauna.

VG - WG - GVV - GVKR - GMO

Video van dit pand

Kenmerken

 • 4 slaapkamers
 • 3 WC's
 • 2 verdiepingen
 • 2 Badkamers
 • Zolder
 • Tuin
 • Terras

Oppervlaktes

 • Bewoonbare oppervlakte 296 m²
 • Grondoppervlakte 1880 m²

Energie eigenschappen

 • EPC 233 kWh/m²
 • Aardgas
 • Dubbele beglazing

Interesse in dit pand?

Straf team

Contacteer ons

Neem contact op met ons voor meer info over dit pand.

Misschien zijn deze panden iets voor jou

Gerelateerde panden

  Huis in Medelaar 121 in Zoersel

  Verkocht

  Zoersel

  Huis in Medelaar 121 in Zoersel

Niet jouw goesting?

Wij zoeken voor jou