Verkoop je woning met Straf tegen de vaste vergoeding van €6.450

Minder gedoe, meer vrije tijd om gewoon te doen waar je zin in hebt. Lean back en laat alles aan ons over.

Top gereviewd

4.7/5

Gemiddelde van Google en Facebook reviews

Eén vaste vergoeding, alles inclusief

Ontdek onze aanpak

 • Vaste vergoeding van €6.450

  Je woning verkopen met Straf kost je €6.450. All-inclusive. Van fotografie en (video)marketing tot honderden telefoontjes en e-mails van geïnteresseerde kopers: al onze service is inbegrepen. Dat vreemde gevoel dat je nu hebt? Da’s je verkoop die plots een stuk gemakkelijker werd.

  Ontdek hoeveel je bespaart
 • De Straf-succesformule

  Dankzij onze digital marketeer Cindy weten we hoe we op social media het beste scoren. Daarom sturen we fotografe Niccola én videograaf Dexter naar je huis, voor een ware 360°-beleving. Het resultaat: een stormloop op je kijkdag, en een telefoontje van je makelaar dat er meteen een mooi bod binnen is. Verkocht!

  Bekijk het Straf-stappenplan
 • Geen verkoop? Geen factuur.

  Bij Straf betaal je enkel bij een succesvolle verkoop. Niet meer dan logisch, vinden we. Dat betekent dat we onze factuur pas opsturen wanneer jij bij de notaris zit. Met andere woorden: pas wanneer jij jouw geld krijgt, vragen wij om ons geld. Deze manier van werken geeft je meer rust in de (vaak dure) overgang van je oude stek naar je nieuwe thuis.

  Vraag je gratis schatting aan

Klassieke commissie vs. de vaste vergoeding van Straf

Ontdek hoeveel jij bespaart

Deze tool berekent hoeveel geld je uitspaart door je woning met Straf te verkopen. We vergelijken onze vaste vergoeding van €6.450 met een gemiddelde makelaarscommissie van 3,63%.

Woningwaarde

€ 300.000

Klassieke commissie — 3,63%

€ 10.000

Vaste vergoeding van Straf

€ 6.450

Ik bespaar

€ 10.890

Prijs incl. BTW
Duidelijke vaste vergoeding

Het Straf-pakket

Dit krijg je allemaal met onze vaste vergoeding

Oneindig veel telefoontjes, een mailbox die overloopt met reacties op immowebsites en tsjokvolle kijkdagen: daarvoor alleen al zou je Straf inschakelen. Naast die overweldigende administratie nemen we nog veel meer van je over. In onze vaste prijs van €6.450 zit inbegrepen:

 • De opstart van de verkoop: we vragen je keuringen aan, lichten de notaris in en voeren juridische checks uit
 • Fotografie en videografie van je pand
 • Online marketingcampagne
 • Coördinatie van en communicatie met potentiële verkopers
 • Kijkdagen met je Straf-makelaar als host
 • De finalisatie van de verkoop: we onderhandelen over biedingen, gaan over tot de verkoopovereenkomst en blijven de voorwaarden opvolgen

€ 6.450 Vaste vergoeding

Prijs incl. BTW

Alles om je woning te verkopen

Sit back and relax

Zo verkopen wij je woning

 • Foto stap 1

  Stap 1

  De juiste vraagprijs bepalen

  Enerzijds leren we je woning grondig kennen. Anderzijds zitten we samen aan tafel om je huidige situatie te bespreken. We stellen een tijdlijn op met de volgende stappen van de verkoop.

 • Foto stap 2

  Stap 2

  Administratieve checks uitvoeren

  We vragen keuringen aan, lichten de notaris in en bekijken of alles juridisch in orde is. Kortom: we stomen jouw woning klaar voor verkoop met de nodige documenten.

 • Foto stap 3

  Stap 3

  Je woning professioneel in beeld brengen

  Een woning die eruitziet gelijk in de boekskes: daarvoor zorgt fotografe Niccola. Eventueel vullen we dat aan met interieurstyling. Tegelijkertijd zorgt videograaf Dexter voor een digitale tour van je huis. Een aflevering Cribs is er niets tegen.

 • Foto stap 4

  Stap 4

  De digitale marketingcampagne lanceren

  Digital marketeer Cindy klikt Facebook Ad Manager open, en zo is de jacht op jouw woning geopend. Ze selecteert bewust een paar doelgroepen op basis van je buurt en je vraagprijs. Daarnaast verschijnen de mooie foto’s van je pand ook op de algemene immowebsites.

 • Foto stap 5

  Stap 5

  Plaatsbezoeken met Straf als host

  Van coördinatie en communicatie tot ontvangst: je kijkdag of plaatsbezoeken nemen we volledig op ons. We geven elke bezoeker een persoonlijke rondleiding en volgen de afspraken ook na het bezoek verder op.

 • Foto stap 6

  Stap 6

  Verkoop afhandelen bij de notaris

  Kwalitatief bod: check. Compromis getekend: check. Onze job zit erop nu jouw woning nieuwe eigenaars gevonden heeft. Nog even klinken op de vlotte samenwerking, en daarna alvast op zoek gaan naar bananendozen voor je verhuis.

Hoor het eens van een ander

Dit zeggen onze klanten over Straf

 • 5/5

  “Op zeer korte inlooptijd en in een slecht verkoopseizoen - verkocht op eerste kijkdag, ik dacht dat dit nooit zou lukken. Zeer correcte inschatting van de waarde en prima fotografie. Kortom, een aanrader!”

  Foto auteur

  Sven Fermont

  Platform logo
 • 5/5

  “We probeerden onze woning eerst zelf te verkopen maar dat leverde weinig op en besloten toen om een professional onder de arm te nemen. De aanpak van Straf zorgde voor een ommekeer: onze woning werd op exact 1 week tijd verkocht aan een mooie prijs.”

  Foto auteur

  Denise Kumi

  Platform logo
 • 5/5

  “Straf heeft een vernieuwende aanpak. Gelijk de juiste prijs voor de juiste woning waarna je op de kijkdag kan bieden. Bij de aankoop zijn gelijk ook de juiste documenten van de woning aanwezig. Ik ben zeer tevreden van de aankoop en de makelaar in kwestie blijft ook aanspreekbaar na de aankoop.”

  Foto auteur

  Inge Van Roy

  Platform logo

Eens babbelen over je verkoop?

Contacteer ons

Zet de eerste stap

Vraag je gratis schatting aan

Jij geeft ons een rondleiding, wij meten je woning op en overlopen alle details. Het resultaat: een gratis en compleet schattingsrapport. Volledig vrijblijvend en – we herhalen het nog eens voor de zekerheid – helemaal gratis. Al zeggen we nooit nee tegen een koffie. Zonder suiker.

Ik wil een gratis schatting